Balayage Artist - vapaan käden raidoitustekniikat

Balayage eli vapaan käden maalaustekniikka on tullut jäädäkseen! Ja syystä – balayage-maalaustekniikat taitava kampaaja saa loihdittua asiakkaalleen upeasti juuri tämän kasvojen parhaita puolia korostavan hiustyylin. Luovan kampaajan suosima balayage-tekniikka vaalentaa hiuslookia luonnollisen näköisesti ja kasvaa ulos todella kauniisti jättäen pehmeän tyvikasvun. Balayage Artist -koulutuspäivä antaa avaimet tämän aikamme yhden suosituimman tekniikan täydelliseen haltuunottoon!

Nämä taidot opit kurssilla

Balayage Artist -kurssilla syvennytään balayage-tekniikan mahdollisuuksiin ja kauniin pehmeään, liukuvaan värimaailmaan. Raidoitus- ja sävytystekniikan valintaa lähestytään kurssilla erilaisten asiakastarpeiden ja -tyyppien näkökulmasta syventäen ymmärrystä, miten eri raidoitustekniikat toimivat erilaisissa pohjissa ja hiustyyleissä.

Kurssilla opit nykyaikaisia raidoitus- ja sävytystekniikoita ja saat vinkkejä niiden yhdistämiseen. Opit myös balayage-värjäyksessä toimivista tuotteista ja välineistä, jaotteluista ja maalauksessa käytettävistä työskentelytavoista (esim. foilage- ja root shadow -tekniikat).

Kurssin antia täydentää taloudellista liiketyöskentelyä ja osaamisen markkinointia tukevat vinkit: harjoittelemme somemarkkinoinnissa toimivien kuvien ottamista ja testaamme työskentelyä helpottavia tuotteita ja välineitä.

Lähdet kurssilta mukanasi runsaasti vinkkejä, reseptiikkaa ja inspiraatiota vapaan käden tekniikoilla toteutettaviin luoviin raidoitustöihin ja häikäisevän kauniisti liukuviin värjäystuloksiin!

Four-Reasons koulutus (26)

Näin varmistamme oppimisesi

Tässä koulutuksessa käytetään monipuolisesti erilaisia oppimismenetelmiä mutta pääpaino on työskentelyssä omalle mallille kouluttajan opastamana. Koulutuspäivä alkaa kouluttajan lyhyellä livedemo- ja teoriaosuudella, jonka jälkeen työskennellään tiimeissä mallipäille testaten balayage-värjäyksen jaotuksia ja työvälineitä.

Teemme yhdessä konsultaatiot ja työsuunnitelmat kaikkien koulutukseen osallistuvien malleille ja valitsemme töihin sopivat tuotteet ja reseptiikat. Iltapäivä työskennellään omille malleille kouluttajien opastamana – pienessä ryhmässä pääsee oppimaan sekä oman työn kautta että kollegoiden työskentelyä seuraamalla.

Koulutuspäivän lopussa käydään yhteisesti läpi valmiit työt ja kerrataan päivän opit. Saat koulutuksesta mukaasi informatiiviset koulutusmateriaalit ja tekniikkavideot, joiden avulla voit kerrata oppimaasi myös koulutuspäivän jälkeen.

Four-Reasons koulutus (30)

Kouluttajat

Kurssin kouluttajina toimivat pitkän uran kampaamoyrittäjinä tehneet Four Reasons -kouluttajat Anu Purojärvi ja Annika Allenius. Menestyvinä kampaamoyrittäjinä Anulla ja Annikalla on runsaasti annettavaa hiusalan kaikista osa-alueista, ja he tuovat monipuolisen värjäysosaamisensa lisäksi kurssin antiin vinkkejä taloudellisiin työskentelytapoihin sekä kampaamopalveluiden myyntiin ja markkinointiin.

Seuraa koulutajia Instagramissa: @anupuro ja @tiiannnika.

Four Reasons -kouluttajat Anu ja Annika

Koulutuksen hinta

240 € + alv. 24 %

Koulutuksen hinta sisältää lounaan, kahvitarjoilun, koulutuksessa käytettävät tuotteet ja mallipään, koulutusvideot ja muut koulutusmateriaalit.

Koulutuksen aika ja paikka

AikaPaikkaOsoite
22.10.2019 klo 9.00–17.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
28.10.2019 klo 9.00–17.00Helsinki, Four Reasons StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä kurssista

Viileän vaaleat, pastelliset ja kirkkaat vaaleat sävyt ovat monen tämän päivän kampaamoasiakkaan unelma. Tasaisen vaalean tai moniulotteisen puhtaan sävyn toteuttaminen ei ole kuitenkaan lainkaan ongelmatonta. Valitsenko vaalennusaineen vai vaalennusvärin? Miten saan vaalennustuloksesta tasaisen, kun juurikasvu on tumma? Kuinka toteutan Instagramista poimitun täydellisen vaalean lopputuloksen?

Totally Blond -kurssi antaa vastaukset näihin kysymyksiin ja paljon muita uusia työstentely- ja reseptivinkkejä häikäisevän tasaisen vaaleisiin lopputuloksiin!

Four-Reasons koulutus (38)