Advanced Hair Stylist - tekniikkakoulutukset

Edistyneille, ammattitaitoaan kerryttäneille parturi-kampaajille ja muille hiusalan ammattilaisille suunnattu koulutustarjonta inspiroi luovuutta ja rakentaa ammattitaitoa vielä pidemmälle. Koulutuskokonaisuus sisältää useita erilaisia koulutusmoduuleja värjäys-, leikkaus- ja kampaustekniikoihin. Näiden koulutusten avulla pidät ammattitaitosi ajantasaisena sekä syvennät osaamistasi ja teknistä taituruuttasi haluamallasi osa-alueella.

Perfectly Blond - vaaleiden hiusten mestariksi

Perfectly Blond -koulutusmoduuli sisältää kaiken mitä tarvitset täydellisten vaaleiden hiusten loihtimiseen. Koulutukset on jaoteltu neljään erilaiseen teemaan, jotka täydentävät toisiaan matkallasi vaaleiden hiusten huippuosaajaksi. Ensimmäisessä vaiheessa tuomme koulutusmoduuliin kolme kurssia, joissa keskitytään raidoituksiin, tasaisen vaaleiden lopputulosten toteutukseen ja vapaan käden balayage-tekniikoihin.

Tästä koulutusmoduulista saat runsaasti ajankohtaisia ja liiketyöläheisiä reseptejä, tuotevinkkejä, tekniikoita ja työtapoja nykyaikaisten vaalennusten ja raidoitusten toteuttamiseen.

Perfectly Blond -koulutukset:

Totally Blond >>
Balayage Artist >>
Modern Blondes by Elisa >>

Four-Reasons koulutus (37)

Color Correction - varmuutta suuriin värimuutoksiin ja värin korjauksiin

Color Correction -koulutuskokonaisuus sisältää kursseja suurten värimuutosten ja värin korjausten toteuttamiseen. Koulutukset on jaettu kahteen pääteemaan: vaaleiden hiusten tummentaminen ja tummien hiusten vaalentaminen. Kurssien opit täydentävät toisiaan matkallasi värimuutosten mestariksi ja antavat parhaat mahdolliset työkalut tehdä hiushaaveista totta. Ensimmäisessä vaiheessa lanseeraamme toisen näistä koulutuskokonaisuuteen kuuluvista kursseista.

Color Correction -koulutus:

Correct Me Lighter >>

Correct Me Lighter -koulutus - Four Reasons

Color placement – Värin ja leikkauksen yhteensulautuminen

Mitä jokaisen kampaajan tulee tietää luodakseen täydellisen värjäyksen ja leikkauksen yhdistelmän? Vastaus on värijaottelu, josta puhutaan myös nimellä color placement. Jokaisen upean värjäystyön takana on ymmärrys oikeanlaisesta, leikkausrakennetta tukevasta värijaottelusta.

Color placement -koulutus syventää tätä kampaajan ammattitaidolle tärkeää teknistä värjäysosaamista ja ymmärrystä värin ja leikkauksen yhteensopivuudesta.

Koulutus:

Color Placement >>

Four-Reasons koulutus (36)

Modern Man - taidot ja tekniikat miesten hiustenleikkaukseen

Modern Man -koulutusmoduulin nimi viittaa nykyajan miesten monimuotoisuuteen. Joku haluaa helpon ’pese ja pidä’ -ilmeen, kun taas toinen haluaa olla rock-uskottava. Miesten hiustyylejä on lähes yhtä monta kuin miehiäkin. Tämä vaatii modernilta parturilta monenlaisten eri tyylien ja leikkaustaitojen hallintaa.

Modern Man -koulutusmoduuli on jaettu kolmeen eri teemaan, jotka yhdessä luovat vahvan ja monipuolisen osaamispohjan nykyaikaisten parturipalvelujen tarjoamiseen. Syksyn koulutustarjonnassa nähdään kaksi eri kurssia.

Modern Man -koulutukset:

Master of Barbering >>
Clipper Cut Expert >>

Clipper Cut Expert -koulutus - Four Reasons

Perfectly Feminine – leikkaustaito naisellisiin hiustyyleihin

Naisellisuutta voidaan kuvata monin eri sanoin, kuten lempeys, pehmeys, herkkyys tai toisaalta kunnianhimo ja määrätietoisuus. Perfectly Feminine -koulutusmoduuli koostuu leikkauskoulutuksista, joiden avulla opit toteuttamaan asiakkaallesi hänen naisellisuuttaan esiintuovan hiustyylin, jossa hänen persoonansa, parhaat ominaisuutensa ja hiustyylinsä kohtaavat.

Perfectly Feminine -koulutusmoduuli tarjoaa sinulle avaimet upean naisellisiin leikkauksiin, joilla tuet asiakkaasi identiteettiä ja hänen tapaansa ilmaista itseään.

Perfectly Feminine -koulutus:

Modern Bobs >>

Modern Bobs -koulutus - Four Reasons

Kampaustekniikka-koulutukset

Four Reasons -kampauskoulutustarjonta käynnistyy Noora Toiviaisen mielenkiintoisella kampaushaasteella: kuinka toteutat upeat hää- ja juhlakampaukset puolipitkiin hiuksiin. Tämä erittäin liiketyöläheinen ja liiketoimintaan lisäarvoa tuova koulutus saa myöhemmin jatkokseen muita, meiltä paljon toivottuja kampauskoulutuksia. Kampausosaaminen luo kysyntää, tuo vaihtelua arkeen ja potkua kampaamon liiketoimintaan!

Kampaustekniikkakoulutus:

Hairdo Challenge >>

Four Reasons kampauskoulutus Noora

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.