Tavoitteena kauneuden kokemus

Four Reasons -koulutuskonseptin tavoitteena on kauneuden kokemus. Yhdessä osaavien ja itseensä uskovien kampaamoalan ammattilaisten kanssa saamme ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi. Jokainen koulutuksemme vie meitä kohti tätä tavoitetta.

Neljän askelen oppimispolku

Four Reasons -koulutuskonsepti on mukana kaikissa kampaajan uran ja asiakassuhteen eri vaiheissa. Koulutustarjonnalla mahdollistamme Four Reasons -tuotteiden helpon ja nopean käyttöönoton, jonka jälkeen tarjoamme ammattitaitoa ylläpitäviä, kehittäviä ja syventäviä koulutuksia parturikampaamoliiketoiminnan kaikilla eri osa-alueilla.

Koulutustarjontamme on suunniteltu parturi-kampaajille teettämämme kyselyn perusteella ja kehitämme toimintaa jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden kehittyessä.

Tutustu koulutusmoduuleihin ja kevään koulutustarjontaamme!

Tarjoamme nyt imaista e-koulutusta!

Syvennä osaamistasi näiden e-koulutustemme avulla – missä ja milloin vain! Tarjoamme nyt kaikki e-koulutukset asiakkaillemme veloituksetta johtuen vallitsevasta poikkeustilasta. E-koulutusten tilaaminen vaatii rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen uuteen palveluun.

Suomen parasta koulutuspalvelua

Rento tunnelma, osaavat kouluttajat, käytännönläheisyys ja sisällön monipuolisuus – näissä asioissa koulutuksemme ovat onnistuneet tähän saakka parhaiten! Kysyimme asiakkailtamme palautetta ja toiveita koulutuksiimme keväällä 2019 sosiaalisen median ja sähköpostin kautta. Saimme kyselyymme lähes 300 arvokasta vastausta. Toiveenne on kuultu ja vastaamme niihin heti syksyn koulutustarjonnallamme.

Kauneuden kokemuksen asiantuntijaksi

Four Reasons -koulutuskonseptillamme viitoitamme tietäsi kauneuden kokemuksen asiantuntijaksi. Koulutustarjontamme vie kohti tätä tavoitetta antaen teknisen osaamisen lisäksi työkaluja asiakkaan kohtaamiseen, läsnäoloon ja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Tule mukaan, seuraa, vaikuta

Luomme hiusmuotia yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniverkostomme kanssa, joka käsittää hiusalan ammattilaisten lisäksi suomalaisia ja kansainvälisiä vaikuttajia, stylisteja, artisteja, taiteilijoita ja muotialan ammattilaisia. Kannustamme myös asiakkaitamme jakamaan omia töitään yhteisissä sosiaalisissa foorumeissamme, jotka toimivat jatkuvan innoituksen lähteenä niin meille kuin asiakkaillemmekin!

Hae inspiraatiota ja lisää oma käden jälkesi Instagramiin: #FourReasons #WeLovetheRealYou #myFourReasons

Tägää ja seuraa meitä: @fourreasons ja @fourreasonseducation

Päivittäinen kouluttajan tuki puhelimessasi

Koulutustiimimme apu on päivittäin vain puhelinsoiton tai viestin päässä. Kun kaipaat apua tai sparrausta vaikkapa vaativan värjäystyön kanssa, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Reseptejä, tuotteiden käyttökokemuksia ja ratkaisuja erilaisiin värjäystilanteisiin löydät myös runsaasti yli neljäntuhannen kampaamoalan ammattilaisen Four Reasons PRO -Facebook-yhteisöstämme. Tervetuloa mukaan vilkkaana käyvään keskusteluun!

Ota yhteyttä

Hotline: puh. 0400 499 438 (arkisin klo 9–17)
Facebook: Four Reasons PRO -ryhmä

Four Reasons -koulutustiimi – liiketyöläheistä palvelua

Koulutustiimimme koostuu pitkän linjan kampaamoalan ammattilaisista, joista suurin osa toimii samalla myös itsenäisinä kampaamoyrittäjinä. Näin pysymme jatkuvasti ajan tasalla kampaamopalveluiden kysynnässä tapahtuvista muutoksista ja pystymme tarjoamaan ratkaisuja juuri tämän hetken asiakastyön haasteisiin.