Tavoitteena kauneuden kokemus

Four Reasons -koulutuskonseptin tavoitteena on kauneuden kokemus. Yhdessä osaavien ja itseensä uskovien kampaamoalan ammattilaisten kanssa saamme ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi. Jokainen koulutuksemme vie meitä kohti tätä tavoitetta.

Neljän askelen oppimispolku

Four Reasons -koulutuskonsepti on mukana kaikissa kampaajan uran ja asiakassuhteen eri vaiheissa. Koulutustarjonnalla mahdollistamme Four Reasons -tuotteiden helpon ja nopean käyttöönoton, jonka jälkeen tarjoamme ammattitaitoa ylläpitäviä, kehittäviä ja syventäviä koulutuksia parturikampaamoliiketoiminnan kaikilla eri osa-alueilla.

Koulutustarjontamme on suunniteltu parturi-kampaajille teettämämme kyselyn perusteella ja kehitämme toimintaa jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden kehittyessä.

Tutustu koulutusmoduuleihin ja kevään koulutustarjontaamme!

60's Shades -näytöskiertue

Four Reasons -näytöskiertue tuo liiketyöläheiset hiustrendit ja niiden toteuttamiseen tarvittavat taidot, tiedot ja työvälineet lähellesi. Hiusnäytöksessä yhdistyvät inspiraatio ja käytännön värikoulutus, värjäys- ja leikkaustekniikoita unohtamatta.

Advanced Hair Stylist -koulutukset

Four Reasonsin värjäys-, leikkaus- ja kampauskoulutukset edistyneille, ammattitaitoaan kerryttäneille parturi-kampaajille löydät Advanced Hair Stylist -koulutusmoduulista:

Totally Blond – täydellisen tasainen vaalennus
Balayge Artist – vapaan käden raidoitustekniikat
Airtouch – trendaava raidoitustekniikka
Correct Me Even – suuret värimuutokset
Color Placement – värin ja leikkauksen yhteensulautuminen
Cut & Color Masterclass – ajankohtaiset värjäykset ja leikkaukset
Master of Barbering – perinteikkään parturitaidon uusi tuleminen
Clipper Cut Expert – koneleikkauksen tekniikat
Modern Bobs – klassikkoleikkauksen ABC
Bridal Styles - Hands On – pitkien hiusten hää- ja juhlakampaukset

Suomen parasta koulutuspalvelua

Rento tunnelma, osaavat kouluttajat, käytännönläheisyys ja sisällön monipuolisuus – näissä asioissa koulutuksemme ovat onnistuneet tähän saakka parhaiten! Kysyimme asiakkailtamme palautetta ja toiveita koulutuksiimme keväällä 2019 sosiaalisen median ja sähköpostin kautta. Saimme kyselyymme lähes 300 arvokasta vastausta. Toiveenne on kuultu ja vastaamme niihin heti syksyn koulutustarjonnallamme.

Kauneuden kokemuksen asiantuntijaksi

Four Reasons -koulutuskonseptillamme viitoitamme tietäsi kauneuden kokemuksen asiantuntijaksi. Koulutustarjontamme vie kohti tätä tavoitetta antaen teknisen osaamisen lisäksi työkaluja asiakkaan kohtaamiseen, läsnäoloon ja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Koulutusta siten ja silloin kun sinulle sopii

Olemme kaikki ihmisinä ja oppijoina erilaisia. Siinä, missä yhdelle koulutuspäivä tarkoittaa irtiottoa arjesta mahdollisimman kaukana omalta toimipisteeltä, toinen ei pysty tai malta irrottaa kokonaista päivää opiskeluun. Yhden on oppimisen kannalta tärkeää tehdä itse ja toinen oppii parhaiten katselemalla ja kuuntelemalla.

Tämän vuoksi haluammekin lisätä Four Reasons -koulutustarjontaan myös videokoulutusmateriaalia. Ensimmäinen askel tähän suuntaan otettiin viime syksynä, kun lisäsimme Four Reasonsin YouTube -kanavalle lyhyitä videokoulutuspätkiä, joita kampaajan on helppo katsella vaikka värin vaikutusajalla.

Videokoulutusportaali

Keväällä 2020 viemme videokoulutustarjontamme seuraavalle tasolle. Olemme jo alkaneet luoda videokoulutusportaalia verkkosivuillemme, jossa kampaaja pääsee itse vaikuttamaan videokoulutuksen kulkuun ja kommunikoimaan kouluttajan kanssa reaaliajassa. Seuraamalla somekanaviamme, liittymällä Four Reasons PRO -ryhmään Facebookissa ja tilaamalla 4News-uutiskirjeemme, olet varmasti ensimmäisten joukossa kuulemassa, kun julkaisemme uuden videokoulutuskonseptimme.

Tämän lisäksi tarjoamme monipuolisesti erilaisia koulutuksia luento- ja demopainotteisista näytöksistä ’hands on’ -tekemiseen keskittyviin koulutuksiin useilla eri paikkakunnilla. Tänä keväänä olemme lisänneet paljon koulutuksia myös Pohjois-Suomeen, sillä siellä niitä on toivottu erityisesti.

Tule mukaan, seuraa, vaikuta

Luomme hiusmuotia yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniverkostomme kanssa, joka käsittää hiusalan ammattilaisten lisäksi suomalaisia ja kansainvälisiä vaikuttajia, stylisteja, artisteja, taiteilijoita ja muotialan ammattilaisia. Kannustamme myös asiakkaitamme jakamaan omia töitään yhteisissä sosiaalisissa foorumeissamme, jotka toimivat jatkuvan innoituksen lähteenä niin meille kuin asiakkaillemmekin!

Hae inspiraatiota ja lisää oma käden jälkesi Instagramiin: #FourReasons #WeLovetheRealYou #myFourReasons

Tägää ja seuraa meitä: @fourreasons ja @fourreasonseducation

Päivittäinen kouluttajan tuki puhelimessasi

Koulutustiimimme apu on päivittäin vain puhelinsoiton tai viestin päässä. Kun kaipaat apua tai sparrausta vaikkapa vaativan värjäystyön kanssa, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Reseptejä, tuotteiden käyttökokemuksia ja ratkaisuja erilaisiin värjäystilanteisiin löydät myös runsaasti yli neljäntuhannen kampaamoalan ammattilaisen Four Reasons PRO -Facebook-yhteisöstämme. Tervetuloa mukaan vilkkaana käyvään keskusteluun!

Ota yhteyttä

Hotline: puh. 0400 499 438 (arkisin klo 9–17)
Facebook: Four Reasons PRO -ryhmä

Four Reasons -koulutustiimi – liiketyöläheistä palvelua

Koulutustiimimme koostuu pitkän linjan kampaamoalan ammattilaisista, joista suurin osa toimii samalla myös itsenäisinä kampaamoyrittäjinä. Näin pysymme jatkuvasti ajan tasalla kampaamopalveluiden kysynnässä tapahtuvista muutoksista ja pystymme tarjoamaan ratkaisuja juuri tämän hetken asiakastyön haasteisiin.

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ostaa paikan koulutukseen verkkokaupasta tai ilmoittautua mukaan ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.