Tavoitteena kauneuden kokemus

Four Reasons -koulutuskonseptin tavoitteena on kauneuden kokemus. Yhdessä osaavien ja itseensä uskovien kampaamoalan ammattilaisten kanssa saamme ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi. Jokainen koulutuksemme vie meitä kohti tätä tavoitetta.

Suomen parasta koulutuspalvelua

Rento tunnelma, osaavat kouluttajat, käytännönläheisyys ja sisällön monipuolisuus – näissä asioissa koulutuksemme ovat onnistuneet tähän saakka parhaiten! Kysyimme asiakkailtamme palautetta ja toiveita koulutuksiimme keväällä 2019 sosiaalisen median ja sähköpostin kautta. Saimme kyselyymme lähes 300 arvokasta vastausta. Toiveenne on kuultu ja vastaamme niihin heti syksyn koulutustarjonnallamme.

Four Reasons -koulutus

Kauneuden kokemuksen asiantuntijaksi

Four Reasons -koulutuskonseptillamme viitoitamme tietäsi kauneuden kokemuksen asiantuntijaksi. Koulutustarjontamme vie kohti tätä tavoitetta antaen teknisen osaamisen lisäksi työkaluja asiakkaan kohtaamiseen, läsnäoloon ja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Four Reasons Optima

Neljän askelen oppimispolku

Uudistunut Four Reasons -koulutuskonsepti on mukana kaikissa kampaajan uran ja asiakassuhteen eri vaiheissa. Koulutustarjonnalla mahdollistamme Four Reasons -tuotteiden helpon ja nopean käyttöönoton, jonka jälkeen tarjoamme ammattitaitoa ylläpitäviä, kehittäviä ja syventäviä koulutuksia parturi-kampaamoliiketoiminnan kaikille eri osa-alueille.

Tutustu koulutusmoduuleihin ja syksyn koulutustarjontaamme!

Advanced Hair Stylist -koulutukset

Four Reasonsin värjäys-, leikkaus- ja kampauskoulutukset edistyneille, ammattitaitoaan kerryttäneille parturi-kampaajille löydät Advanced Hair Stylist -koulutusmoduulista:

Totally Blond – täydellisen tasainen vaalennus
Balayge Artist – vapaan käden raidoitustekniikat
Modern Blondes by Elisa – ajankohtaiset vaalennus- ja raidoitustyöt
Correct Me Lighter – värinkorjaus tummasta vaaleaksi
Color Placement – värin ja leikkauksen yhteensulautuminen
Master of Barbering – perinteikkään parturitaidon uusi tuleminen
Clipper Cut Expert – koneleikkauksen tekniikat
Modern Bobs – klassikkoleikkauksen ABC
Hairdo Challenge – puolipitkien hiusten hää- ja juhlakampaukset

Correct Me Lighter -koulutus - Four Reasons

Päivittäinen kouluttajan tuki puhelimessasi

Koulutustiimimme apu on päivittäin vain puhelinsoiton tai viestin päässä. Kun kaipaat apua tai sparrausta vaikkapa vaativan värjäystyön kanssa, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Reseptejä, tuotteiden käyttökokemuksia ja ratkaisuja erilaisiin värjäystilanteisiin löydät myös runsaasti yli 4000 kampaamoalan ammattilaisen Four Reasons PRO -Facebook-yhteisöstämme. Tervetuloa mukaan vilkkaana käyvään keskusteluun!

Four Reasons -koulutustiimin Hotline: puh. 0400 499 438 (arkisin klo 9–17)

Facebook: Four Reasons PRO -ryhmä

Four Reasons -koulutustiimi – liiketyöläheistä palvelua

Koulutustiimimme koostuu pitkän linjan kampaamoalan ammattilaisista, joista suurin osa toimii samalla myös itsenäisinä kampaamoyrittäjinä. Näin pysymme jatkuvasti ajan tasalla kampaamopalveluiden kysynnässä tapahtuvista muutoksista ja pystymme tarjoamaan ratkaisuja juuri tämän hetken asiakastyön haasteisiin. Tutustu kouluttajiimme!

Four Reasons -kouluttajat

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

Tule mukaan, seuraa, vaikuta

Luomme hiusmuotia yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniverkostomme kanssa, joka käsittää hiusalan ammattilaisten lisäksi suomalaisia ja kansainvälisiä vaikuttajia, stylisteja, artisteja, taiteilijoita ja muotialan ammattilaisia. Kannustamme myös asiakkaitamme jakamaan omia töitään yhteisissä sosiaalisissa foorumeissamme, jotka toimivat jatkuvan innoituksen lähteenä niin meille kuin asiakkaillemmekin!

Hae inspiraatiota ja lisää oma käden jälkesi Instagramiin: #FourReasons #WeLovetheRealYou #myFourReasons

Tägää ja seuraa meitä: @fourreasonsofficial

Four Reasons