Katso Optima-videokoulutukset!

Four Reasons Optima on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttava ammattilaisvärisarja, joten sen käyttöönotto ei vaadi koulutuspäivään osallistumista. Käyttöönoton helppouden varmistamiseksi laadimme kuitenkin ohjevideoita, joissa kouluttajamme opastavat kaiken tarvittavan Optiman käytön aloitukseen. Muutaman minuutin mittaiset videot voi katsoa joko yksittäisinä, eri aihealueisiin liittyvinä tietoiskuina, tai noin puolen tunnin mittaisena kokonaisuutena, joka vastaa liikekoulutuksen sisältöä. Toivotamme sinulle mukavia käyttöhetkiä!

Four Reasons Optima tutuksi

Kysyimme kampaajilta, millainen on unelmien värisarja. Vastausten pohjalta kehitimme Four Reasons Optiman. Tarkkaan harkittu koostumus on hajusteeton, ammoniakiton (paitsi vaalennusvärit) ja PPD-vapaa. Hiusvärissarjassa hyödynnetään kasvipohjaista teknologiaa ja ravitsevia luonnonöljyjä. Katso, mitä Jonna kertoo Optiman ominaisuuksista.

Katso video
Four Reasons Optima esittely, Jonna Karjunen

Optima-paketin sisältö

Four Reasons Optima -paketissa on kaikki, mitä tarvitaan kauniiseen hiusväriin. Sarjassa on runsaasti sävyjä, ja värit sekä värjäyskokemus ovat muokattavissa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kuuntele, mitä Markku kertoo Optima-sarjan tuotteista.

Katso video
Four Reasons Optima -paketin sisältö, Markku Ruotsalainen

Optiman värijaottelu

Värijaottelussa toimiva logiikka on kaikkein tärkeintä. Antero käy videossa läpi värijaottelun ja väritähden väritunnisteineen ja numerointijärjestelmineen. Selkeä väritunniste helpottaa jokapäiväistä työskentelyä.

Katso video
Four Reasons Optiman värijaottelu, Antero Lahtinen

Optiman värikartta

Hyvä värikartta kertoo sinulle kaiken, mikä väristä pitää tietää. Työvälineenä se on äärimmäisen tärkeä. Harri kertoo Optiman värien jaottelusta. Sävyryhmiä on viisi: Cover, Intense, Reflection, Mixer ja Highlift.

Katso video
Four Reasons Optiman värikartta, Harri Paananen

Optiman käyttöohjeet

Jonna käy videossa läpi Four Reasons Optiman käyttöohjeita: hapetevalinnat, sekoitussuhteet ja vaikutusajat. Selkeät ohjeet tekevät oikean hapetteen valinnasta helppoa.

Katso video
Four Reasons Optima käyttöohjeet, Jonna Karjunen

Optima käytännössä

Optima-hiusvärisarja on käytössä ihanteellinen. Se toimii sekä kevyt- että kestovärinä. Harri kertoo videolla Optiman luonteesta, värinkestosta, harmaanpeitosta ja helppokäyttöisyydestä.

Katso video
Four Reasons Optima käytössä, Harri Paananen

Optima Makeover -värinpoisto

Antero kertoo värinpoistosta Four Reasons Optima Makeoverilla. Se on loistava apuväline liiketyöskentelyyn, kun halutaan selkeitä sävymuutoksia jo olemassa olevaan väriin tai kun asiakkaan hiuksissa on värikerrostumia.

Katso video
Four Reasons Optima Makeover, Antero Lahtinen

Harmaanpeitto Optimalla

Harri käy mallin kanssa läpi harmaanpeittoa Four Reasons Optima -hiusvärillä. Videossa puhutaan sekä tyvivärjäyksestä että koko hiusten värjäyksestä.

Katso video
Four Reasons Optima ja harmaanpeitto, Harri Paananen

Optiman vaalennusvärit

Harri kertoo videolla Four Reasons Optiman vaalennusväreistä. Optiman vaalennusvärit kokonaisuudessaan ovat äärimmäisen taittavia, ja niillä saadaan kirkkaita ja kauniin puhtaan vaaleita lopputuloksia.

Katso video
Four Reasons Optiman vaalennusvärit, Harri Paananen

Optima ja värin tasoitus

Antero käy mallin kanssa läpi värin tasoitusta Four Reasons Optimalla. Vaihtoehtoina ovat tyvikasvun värjäys, koko hiusten värjäys ja värinmuutos.

Katso video
Four Reasons Optima värin tasoitus

Katso koko koulutus

Haluatko katsoa koko koulutuskokonaisuuden? Olemme koonneet osiot soittolistaan, josta voit katsoa kaikki jaksot peräkkäin suosittelemassamme järjestyksessä.

Katso koko Optima-koulutus

Kaipaatko lisäkoulutusta?

Ilmoittaudu Unelmiesi värit -näytökseen tai Personal trainer -ohjaukseen!

Four Reasons Kouluttajat HERO