Modern Blondes by Elisa

Jos tavoitteenasi on kasvattaa asiakaskuntaasi, laajentaa tietotaitoasi tai pysyä ajan tasalla alati kehittyvällä hiusalalla, on tämä kurssi loistava ensimmäinen askel. Kurssilla käsitellään hiusten vaalennustyötä kokonaisvaltaisesti.

Koulutuksen sisältö

Modern Blondes by Elisa tarjoaa tuhdin kattauksen erilaisia vaalennus- ja raidoitustekniikoita asiakaslähtöisesti toteutettuna. Kampaajana, kouluttajana ja somevaikuttajana suosiota niittänyt Elisa yhdistää värjäyskoulutuksen luontevasti asiakastyöhön ja sosiaalisen median käyttöön. Sen lisäksi, että koulutus tarjoaa laajan infopaketin erilaisiin värjäystekniikoihin, kurssilla pureudutaan myös asiakaskonsultaatioon.

Kurssi tarjoaa tukea ja käytännön opastusta asiakkaiden kanssa käytäviin keskusteluihin, joiden avulla asiakas ymmärtää mitä hiusten vaalennus vaatii sekä kampaamossa että kotona. Kurssilla käydään läpi myös sosiaalisen median ja hyvien hiuskuvien ottamisen perusperiaatteet sekä opitaan käyttämään somea kampaajabrändin rakentamisessa ja asiakaskunnan luomisessa. Samalla saat vinkkejä KC Professional -vaalennustuotteiden, Luxima-värisarjan ja Olaplexin käyttöön.

Oma hiusmalli mukaan!

Kurssi alkaa kahden tunnin teoriaosuudella, jonka jälkeen loppupäivä harjoitellaan omilla hiusmalleilla. Ota kurssille mielellään mukaan malli, jolla on suhteellisen tasainen, 7-5-tummuinen hius, jotta hänelle voi kokeilla mahdollisimman montaa eri tekniikkaa. Mallin tulee olla paikalla klo 11.30.

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta: 240 € + alv. 24 %

Ilmoittaudu sähköpostitse tai puhelimitse: tiina.korkeakoski(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

Modern Blondes by Elisa_2

Paikkakunnat ja ajankohdat

PvmPaikkaOsoite
Ke 16.1. klo 9-17Helsinki, KC StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
To 24.1. TÄYNNÄHelsinki, KC StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
To 7.2. TÄYNNÄTampere, Kampaamotukku PalmikkoSorinkatu 3
Ma 18.2. TÄYNNÄOulu, Radisson Blu HotelHallituskatu 1
Ti 19.2. TÄYNNÄOulu, Radisson Blu HotelHallituskatu 1
To 28.2. TÄYNNÄHelsinki, KC StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
To 14.3. TÄYNNÄTurku, Elycia OyPuolalankatu 4
Ma 25.3. TÄYNNÄKuopio, Kuopion kampaamotarvikeHaapaniemenkatu 18
Ti 26.3. TÄYNNÄJyväskylä. Kampaamotukku PalmikkoVapaudenkatu 38
To 11.4. klo 9-17Seinäjoki, AOL / SeduKirkkokatu 10, 2. krs
Pe 12.4. klo 9-17Seinäjoki, AOL / SeduKirkkokatu 10, 2. krs
Ke 17.4. TÄYNNÄHelsinki, KC StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
Ke 7.5. TÄYNNÄHelsinki, KC StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
Ma 27.5. TÄYNNÄHelsinki, KC StudioSalomonkatu 17 A, 10. krs
Ti 28.5. klo 9-17Rauma, AOL / WinnovaSteniuksenkatu 8

Kouluttaja Elisa Cavén

Kampaajana, kouluttajana ja somevaikuttajana suosiota niittäneen Elisa Cavénin erikoisalaa ovat erilaiset vaalennus- ja raidoitustekniikat.

Tavoitteenani on uudistaa hiusalaa, luoda jotain uutta ja uniikkia niin asiakkaalle kampaamon penkissä kuin kollegoilleni penkin toisella puolen. Tyylini on raikas, luonnollinen ja pehmeä. Vaalennuskäsittelyt ja erilaiset raitatekniikat ovat parhainta osaamisalaani ja koulutan myös muita kampaajia Suomessa juuri tällä osa-alueella.

Elisa Cavén

Palautetta Elisan koulutuksista

Yksi parhaimmista koulutuksista, missä oon käynyt. Vaikka suurin osa mun töistä on erilaisia vaalennuksia, niin opin ihan hurjasti uutta ja sun tekniikoita on tullut käytettyä sen jälkeen viikoittain. 🙂 Essi H.

Aivan loistava koulutus, josta sai paljon vinkkiä ja ideaa liiketyöhön. Tekniikat helppoja ymmärtää, ja näytit kaikki tekniikat hyvin. Pieni ryhmäkoko myöskin plussaa, kaikkien huomioimiseen jäi aikaa. Tulen uudelleenkin! Sanna H.

Huolella suunniteltu päivä. Ensin selkeä teoriaosuus ja sitten huippuhyvä kädestä pitäen opastettu käytännön osuus. Olet kyllä hyvä! 👍😊 Elisa S.

Hyvä koulutus! Osaat selittää hyvin miksi ja miten tekniikat käytetään, ja mulla on ollut paljon hyötyä kaikista omassa liiketyössäni. Tämä kurssi on hyvin tarpeellinen ja up to date nyt kun on paljon vaalennusvärjäyksiä! 😃👍 Annika D.

Koulutus oli huippu! Itellä on paljon blondeja asiakkaita ja tästä sai uusia ideoita ja tekniikoita, mitä käyttää ja tarjota asiakkaille. Sai taas uutta intoa heilutella taikasauvaa töissä. Iso plussa oli somehommat ja HYVIEN kuvien tärkeys. Oli myös hyvä, että selitit miten tulla asiakkaalle ymmärretyksi ja päästään samalle aaltopituudelle. Joten täyden kympin kurssi 💛👌 Sarianne A.

Modern Blondes by Elisa_vaaleanpunertava

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.