Leikkausmestari-koulutukset

Tarjoamme eritasoista leikkauskoulutusta – jokaiselle jotakin. Kolme kurssivaihtoehtoa tarjoaa perusoppia uran alkuvaiheessa oleville kampaajille sekä syventävää koulutusta miesten hiustenleikkuun maailmaan sekä kokeneille kampaajille suunnatun kurssin pitkien hiusten leikkaamiseen.

Leikkausmestari 1: Hiustenleikkauksen perusteet

Leikkausmestari 1 on leikkaustaitojen peruskurssi, joka palauttaa mieleen leikkausrakenteiden alkeet ja hiustenleikkauksen perustekniikat. Kurssilla opetellaan kolme perusmuotoa: kerrostusleikkaus, porrastusleikkaus ja tasamittainen leikkaus (line). Opit yhdistämään eri leikkausmuotoja ja -tekniikoita sekä ymmärtämään miten nämä valinnat vaikuttavat lopputulokseen. Saat itsevarmuutta ja käytännön vinkkejä asiakkaalle sopivan leikkaustyylin valintaan. Koulutuksessa käydään läpi myös työergonomian kannalta oikeaoppiset työskentely- ja kädenasennot.

Kouluttajana toimii leikkaustaidoistaan tunnettu KC Team -kouluttaja Antero Lahtinen. Koulutus sisältää teoriaosuuden ja käytännön työskentelyä mallipäähän.

Leikkausmestari 1 -kurssi on tarkoitettu erityisesti uransa alkuvaiheessa oleville kampaajille mutta se sopii kenelle tahansa, joka haluaa palautella mieleensä leikkaustaitojen perustekniikkaa.

Leikkausmestari 1

Leikkausmestari 2: Miesten hiustenleikkaus ja parturointi

Leikkausmestari 2 -kurssilla tutustutaan miesten hiustenleikkauksen erityispiirteisiin. Kurssilla keskustellaan miesten hiusmuodista ja käydään läpi sekä klassiset että ajankohtaisten trendien mukaiset parturointitekniikat. Saat myös hyviä käytännön vinkkejä hiustenleikkauskoneiden ja muiden miesten hiustenleikkauksessa tarvittavien työvälineiden käyttöön. Koulutus sisältää teoriaosuuden ja käytännön työskentelyä oman mallin kanssa.

Leikkausmestari 2

Leikkausmestari 3: Pitkien hiusten leikkauskurssi

Leikkausmestari 3 -kurssilla syvennetään leikkaustaitoja ja opiskellaan liiketyöläheisiä, nopeita leikkaustekniikoita puolipitkiin ja pitkiin hiuksiin. Opit ymmärtämään erilaisten kerrostus- ja porrastustekniikoiden välisiä eroja, yhdistämään erilaisia leikkaustekniikoita sekä valitsemaan asiakkaallesi sopivan leikkaustyylin. Kurssin käytyäsi pystyt toteuttamaan asiakkaasi persoonan parhaita puolia korostavan lopputuloksen.

Kouluttajana toimii leikkaustaidoistaan tunnettu KC Team -kouluttaja Antero Lahtinen, joka opastaa koulutuksessa neljän esimerkin avulla kuinka suuri merkitys tekniikalla on lopputulokseen. Koulutus sisältää teoriaosuuden ja käytännön työskentelyä mallipäihin.

Kurssi on suunnattu kokeneille kampaajille, jotka haluavat syventää pitkien hiusten leikkaustaitojaan. Leikkausmestari 3 on syventävä jatkokurssi, joka suositellaan käytäväksi Leikkausmestari 1 -kurssin jälkeen.

Ota koulutukseen mukaan omat työvälineet:

  • sakset
  • kammat
  • klipsit
  • föönit
  • harjat

Aika ja paikka

Keskiviikko 8.5.2019 klo 9-16.

Miraculos Oy, Salomonkatu 17 A, 10. krs, Helsinki

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta: 240 € + alv. 24 %, sisältää lounaan

Ilmoittaudu sähköpostitse tai puhelimitse: tiina.korkeakoski(at)fourreasons.fi tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

Leikkausmestari 3

Ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.