Inspiraatiota luovaan työhön

Kampaajan työ on taidetta, joka heijastaa ajan ilmiöitä, trendejä ja ennen kaikkea asiakkaan persoonaa. Yksilöllistä kauneutta ja kantajansa persoonaa ilmentävät hiukset ovat koko Four Reasons -yhteisömme intohimo. Haluamme innoittaa asiakkaitamme luovassa työssä. Ei ole vain yhtä reseptiä trendikkään hiuslookin luomiseen, vaan upeita hiustyylejä on yhtä monta kuin ihmisiäkin. Kampaajina tehtävämme on auttaa asiakastamme löytämään sellainen hiustyyli, joka tuo esiin parhaat puolet ja tuntuu omalta.

Koulutukset

Huolehdimme asiakkaidemme ammattitaidon ylläpitämisestä monipuolisen koulutustarjontamme avulla. Koulutustemme kantavana voimana on vahva liiketyöläheisyys ja niiden teemat on sidottu ajankohtaisiin trendeihin ja liiketyössä käytettäviin tekniikoihin.

Hiusmuodin aallonharjalla

Luovan kampaamotyön tueksi tarjoamme kaksi kertaa vuodessa vaihtuvan ja ajankohtaisiin hiustrendeihin keskittyvän hiusmuotikokoelman teknisine leikkaus- ja värjäysvinkkeineen. Helpotamme alan trendien seuraamista ja liiketyöhön viemistä järjestämiemme trendinäytösten ja hiusmuotitapahtumien avulla.

KC-Collection-2018-New-Classics 13

Kysy kouluttajiltamme

Mahtava koulutustiimimme koostuu pitkän linjan ammattilaisista, joista suurin osa toimii myös itsenäisinä kampaamoyrittäjinä. Tarjoamme monipuolisia leikkaus-, värjäys- ja kampauskoulutuksia sekä teknisten tuotteidemme käyttökoulutuksen. Ammattilaiselta ammattilaiselle.

Four Reasons kouluttajat

Tule mukaan, seuraa, vaikuta

Luomme hiusmuotia yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniverkostomme kanssa, joka käsittää hiusalan ammattilaisten lisäksi suomalaisia ja kansainvälisiä vaikuttajia, stylisteja, artisteja, taiteilijoita ja muotialan ammattilaisia. Kannustamme myös asiakkaitamme jakamaan omia töitään yhteisissä sosiaalisissa foorumeissamme, jotka toimivat jatkuvan innoituksen lähteenä niin meille kuin asiakkaillemmekin!

Hae inspiraatiota ja lisää oma käden jälkesi Instagramiin: #FourReasons #WeLovetheRealYou #myFourReasons

006 Four Reasons final lowres

Seuraa @fourreasonsfinland