Jokaiselle hiustyypille omat tuotteensa

Jälleenmyyntituotteiden valikoimastamme löydät upeita vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Haluamme huomioida tuotteillamme kaikki hiustyypistä riippumatta aina leijonanharjoista hentoihin hiuksiin ja arkiaamujen kiireisistä hetkistä lumoavien juhlakampauksien loihtimiseen. Ketterän tuotantoprosessimme ansiosta reagoimme nopeasti alan muotivirtauksiin ja luomme moderneja tuotteita, joiden toimivuuden kampaajat ovat varmistaneet testausvaiheessa.

Four Reasons Professional

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteet puhdistavat, hoitavat, hellivät ja muotoilevat eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteemme on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.

Four Reasons Nature

Pidä luonto lähellä, luonasi. Tanssi sateessa. Ota kengät pois nurmikolla. Tunne tuuli hiuksissasi. Four Reasons Nature -hiustuotesarja on kehitetty korostamaan kauneuttasi luonnollisella tavalla, tuotteiden tehosta tinkimättä. Siinä yhdistyvät vapaus ja vahva tahto luoda parempaa huomista tänään.

Four Reasons No Nothing

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Four Reasons

Iloa ja hauskuutta pirskahtelevan mutkattoman tuotesarjan hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Sarja tuo yhteen laajan valikoiman helppokäyttöisiä hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Kaiken kruunaa valloittava, yksilöllisyyttä korostava asenne!

Color Mask

Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.

Back to the Roots

Hiuspohjan hyvinvointiin keskittyvä moderni spa-henkinen sarja tuo arkeen hemmottelua aromaterapeuttisilla tuoksuillaan. Sarja sisältää tehokkaat tuotteet hiuspohjan ongelmien hoitoon sekä myös terveen hiuspohjan tasapainon ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Lue lisää KC Professional -verkkosivustolta.

Paul Mitchell

Paul Mitchell on luonut hiusinnovaatioita jo lähes 40 vuotta. Tuotteissa kohtaavat laatu, luonnonmukaisuus sekä kaikkien hiustarpeiden huomioiminen. Lue lisää KC Professional -verkkosivustolta.

Olaplex

Olaplex on kampaamossa tehtävä hoito, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Käsittelyn vaikutusta voi ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen sarjan pesu- ja -hoitotuotteilla. Lue lisää Olaplexin omalta verkkosivustolta.

Joico

Joico huokuu luksusta. Sarja tarjoaa edistykselliset ratkaisut haastavienkin hiusten hoitoon yhdistettynä hemmottelevaan käyttökokemukseen. Lue lisää KC Professional -verkkosivustolta.

Tervetuloa ammattilaisten omaan verkkokauppaan!

Löydät verkkokaupastamme erinomaisen valikoiman teknisiä tuotteita kaikkiin kampaamossa tehtäviin töihin. Jälleenmyyntituotteemme taas tarjoavat taatusti toimivia vaihtoehtoja jokaiselle hiustyypille ja jokaiseen hiustarpeeseen.