Hei hiusalan ammattilainen!

Haluamme olla sinulle paras kumppani. Uskomme, että voimme aidosti auttaa kampaamoalan yrittäjiä menestymään, koska tunnemme asiakkaidemme arjen. Meille jokainen asiakas on tärkeä ja haluamme jokaisen tuntevan kuuluvansa Four Reasons -perheeseemme. Olemme sinua lähellä ja tavoitettavissasi – pidetäänhän yhteyttä.

Millainen on unelmiesi värisarja?

Kysyimme tätä tuhannelta suomalaiskampaajalta, koska halusimme luoda täydellisen hiusvärin. Kehitimme vastausten pohjalta Four Reasons Optiman. Uusi värisarjamme häivyttää rajan kevyt- ja kestovärien välillä – samaa sarjaa voidaan käyttää kaikkiin väritöihin. Värisarja on hajusteeton ja täysin vegaaninen.

Löydä kiinnostavat koulutukset ja tapahtumat

Oletko kiinnostunut inspiraatiota kipinöivistä koulutuksistamme tai hiustrendeihin kietoutuvista tapahtumistamme teknisine leikkaus- ja värjäysvinkkeineen? Koulutuspalveluidemme kantavana voimana on tietysti vahva liiketyöläheisyys eli ne on suunniteltu tarjoamaan päivittäisessä käytännön työssä hyödynnettävää tekniikkaa ja ideoita.

Kysy kouluttajiltamme

Mahtava koulutustiimimme koostuu pitkän linjan ammattilaisista, joista suurin osa toimii myös itsenäisinä kampaamoyrittäjinä. Tarjoamme monipuolisia leikkaus-, värjäys- ja kampauskoulutuksia sekä teknisten tuotteidemme käyttökoulutuksen. Ammattilaiselta ammattilaiselle.

Tilaa tuotteita helposti

#1

Ota suoraan yhteyttä alueesi myyntiedustajaan!

#2

Soita puhelinmyyntiimme 0201 410 410 arkisin klo 8–16!

#3

Tee tilaus sähköpostitse: tilaukset@fourreasons.fi!

Jälleenmyyntituotteet jokaiseen tarpeeseen

Haluamme, että hiustuotteemme ottavat huomioon yksilölliset tarpeet ja tuovat esiin jokaisen hiustyypin parhaat puolet. Kattava tuotevalikoimamme pitää sisällään laadukkaita, iloa pirskahtelevia, innovatiivisia, värikkäitä ja herkimpiäkin asiakkaita ajattelevia tuotteita.

Olemme täydellinen kumppani sinulle

Kampaamoalan yrityskuvatutkimuksessa meidät on valittu kampaajien ykkösostopaikaksi. Kiitos kuuluu parhaaksi koetulle hinta-laatusuhteelle, nopeille ja varmoille toimituksille sekä loistaville edustajillemme ja koko henkilökunnallemme. Haluamme lunastaa tämän ykköspaikan myös tulevaisuudessa.

Hyödynnä materiaalipankkiamme

Materiaalipankistamme löydät käyttöösi niin painokelpoiset tuotekuvat ja logot kuin ajankohtaiset hiusmuotikuvat sekä mainosmateriaalit. Jos kaipaat lisätietoja kuvien käytöstä tai et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä marketing@fourreasons.fi.

Me olemme Four Reasons!

Me uskomme elämän ihanaan epätäydellisyyteen. Me uskomme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Me uskomme, että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöden. Me uskomme, että voimme olla sinulle täydellinen kumppani työssäsi. Sellainen, joka innostaa, inspiroi, tukee ja on läsnä.