Hei hiusalan ammattilainen!

Haluamme olla sinulle paras kumppani. Uskomme, että voimme aidosti auttaa kampaamoalan yrittäjiä menestymään, koska tunnemme asiakkaidemme arjen. Meille jokainen asiakas on tärkeä ja haluamme jokaisen tuntevan kuuluvansa Four Reasons -perheeseemme. Olemme sinua lähellä ja tavoitettavissasi – pidetäänhän yhteyttä.

Feel Beautiful -koulutuskiertue

Feel Beautiful -näytös tarjoaa monipuolisesti erilaisia työvälineitä kampaajalle, joka haluaa kehittyä kauneuden kokemuksen asiantuntijaksi. Koulutuksessa pureudutaan asiakaskonsultaatioon ja sopivuusajatteluun. Näytösosuudesta saat inspiraatiota persoonallisten ja ajan henkeen sopivien hiustyylien toteuttamiseen.

Koulutus on suunnattu kaikille kampaajille kokemus- ja taitotasosta riippumatta!

Four Reasons Nature model 2019

Millainen on unelmiesi värisarja?

Kysyimme tätä tuhannelta suomalaiskampaajalta, koska halusimme luoda täydellisen hiusvärin. Kehitimme vastausten pohjalta Four Reasons Optiman. Uusi värisarjamme häivyttää rajan kevyt- ja kestovärien välillä – samaa sarjaa voidaan käyttää kaikkiin väritöihin. Värisarja on hajusteeton ja täysin vegaaninen.

001 Four Reasons final lowres optima

Löydä kiinnostavat koulutukset ja tapahtumat

Oletko kiinnostunut inspiraatiota kipinöivistä koulutuksistamme tai hiustrendeihin kietoutuvista tapahtumistamme teknisine leikkaus- ja värjäysvinkkeineen? Koulutuspalveluidemme kantavana voimana on tietysti vahva liiketyöläheisyys eli ne on suunniteltu tarjoamaan päivittäisessä käytännön työssä hyödynnettävää tekniikkaa ja ideoita.

four-reasons-koulutus

Tilaa tuotteita helposti

#1

Ota suoraan yhteyttä alueesi myyntiedustajaan!

#2

Soita puhelinmyyntiimme 0201 410 410 arkisin klo 8–16!

#3

Tee tilaus sähköpostitse: tilaukset@fourreasons.fi!

Jälleenmyyntituotteet jokaiseen tarpeeseen

Haluamme, että hiustuotteemme ottavat huomioon yksilölliset tarpeet ja tuovat esiin jokaisen hiustyypin parhaat puolet. Kattava tuotevalikoimamme pitää sisällään laadukkaita, iloa pirskahtelevia, innovatiivisia, värikkäitä ja herkimpiäkin asiakkaita ajattelevia tuotteita.

Four Reasons Professional

Olemme täydellinen kumppani sinulle

Kampaamoalan yrityskuvatutkimuksessa meidät on valittu kampaajien ykkösostopaikaksi. Kiitos kuuluu parhaaksi koetulle hinta-laatusuhteelle, nopeille ja varmoille toimituksille sekä loistaville edustajillemme ja koko henkilökunnallemme. Haluamme lunastaa tämän ykköspaikan myös tulevaisuudessa.

Myyntiedustus Kalle

Hyödynnä materiaalipankkiamme

Materiaalipankistamme löydät käyttöösi niin painokelpoiset tuotekuvat ja logot kuin ajankohtaiset hiusmuotikuvat sekä mainosmateriaalit. Jos kaipaat lisätietoja kuvien käytöstä tai et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä marketing@fourreasons.fi.

Four Reasons group

Me olemme Four Reasons!

Me uskomme elämän ihanaan epätäydellisyyteen. Me uskomme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Me uskomme, että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöden. Me uskomme, että voimme olla sinulle täydellinen kumppani työssäsi. Sellainen, joka innostaa, inspiroi, tukee ja on läsnä.